Varausehdot:

Varaus

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut varaamastaan loma-asunnosta varausmaksun, tai on maksanut koko vuokran yhdellä kertaa. Varausmaksun suuruus on 25% kokonaisvuokrasta. Varausmaksua ei palauteta asiakkaalle. Varauksen voi tehdä joko sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

____________________________________________________

Peruutus

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto peruutuksesta on saapunut vuokranantajalle. Mikäli peruutusilmoitus myöhästyy tai ei saavu lainkaan perille, peruutus voidaan hyväksyä, jos asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeana ajankohtana. Varauksen peruuttamisesta pidätetään varausmaksu. Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Suoritettua varausmaksua ei palauteta. Asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra takaisin, lukuun ottamatta varausmaksua mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen perheenjäsenensä äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luotettavalla tavalla (lääkärintodistus yms.). Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata.

____________________________________________________

Vuokranantaja voi irtisanoa sopimuksen

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi lomakohteen omistaja irtisanoa sopimuksen. Vuokranantaja on velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

____________________________________________________

Avaimet

Lomamökin avaimet luovutetaan asiakkaalle saapumisajankohtana mökillä tai erikseen sovitussa paikassa. Avaimen saa käyttöön tulopäivänä ja se on luovutettava lähtöpäivänä.

____________________________________________________

Oleskelu loma-asunnolla

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä viikkovuokrauksessa tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00, ja viikonloppuvuokrauksessa tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00, ellei muuta ole ilmoitettu. Hintoihin sisältyy sähkö, vesi, polttopuut, kaasu grilliin, tyynyt, peitot, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat sekä ruokailuvälineet ruoanlaittoon.
Hintoihin ei sisälly liinavaatteet eikä henkilökohtaiseen hygieniaan tarkoitetut tuotteet. Asiakkaan on mahdollista vuokrata liinavaatteet (pyyhe + vuodevaatteet) 10 €/hlö hintaan.

Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas itse, tai maksaa siivousmaksun 70€ varauksen yhteydessä. Asiakas huolehtii seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja pesu, astioiden tiskaus, lieden, uunin sekä ulkogrillin puhdistus, tahrojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja petivaatteiden tuuletus/petaus, pesutilan ja saunan siivouksesta. Mikäli varauksen päättyessä ei ole tehty asianmukaista loppusiivousta, vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta siivousmaksu, (70€).

____________________________________________________

Vahingon sattuessa

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan lomakohteen omistajalle.

____________________________________________________

Henkilöluku

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi kuin kahdeksan (8) henkilöä. Mahdollisista ylimääräisistä vieraista on sovittava erikseen vuokranantajan kanssa. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

____________________________________________________

Valitukset

Loma-asunnot sijaitsevat maaseudulla, joten asiakkaan on varauduttava siellä oleviin eläimiin ja luonnonilmiöihin, kuten myrskyihin ja sähkökatkoksiin. Vuokranantaja ei esimerkiksi vastaa vesistöjen leväesiintymistä eikä eläinten aiheuttamista harmeista asiakkaalle.

____________________________________________________

Vuokrausajat

Kesällä minimivuokrausaika on yleensä viikko ja vaihtopäivä perjantai. Myös lyhyempiä varausjaksoja kannattaa kysyä. Lomakohde on asiakkaan käytettävissä viikkovuokrauksessa tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00, ja viikonloppuvuokrauksessa tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00 ellei toisin ole sovittu. Poikkeukselliset hinnat ja varausajat käytössä mm. jouluna, uutena vuotena ja juhannuksena.